Σχετικά με εμάς

Επαγγελματικές Προοπτικές των Τεχνικών Αεροσκαφών

Καθώς η κίνηση της εναέριας κυκλοφορίας αυξάνεται και τα αεροπλάνα βγαίνουν από τις “αποθήκες” που τα έθεσε η πανδημία του Κορονοϊού , οι τεχνικοί αεροσκαφών θα διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην επιθεώρηση, επισκευή και αποκατάσταση των αεροσκαφών σε ασφαλή πτητική  κατάσταση. Σύμφωνα με την επίσημη έρευνα της εταιρείας Boeing  στο που δημοσίευσε στην ετήσια αναφορά της με τίτλο “Pilot and Technician Outlook 2021–2040” τα επόμενα 20 χρόνια θα δημιουργηθούν τουλάχιστον  626.000 νέες θέσεις εργασίας στο τομέα των μηχανικών αεροσκαφών.

cockpit, airplane, pilot-4936557.jpg

Project of Patras Aviation Training Programs/Training of Aircraft Engineers in Patras

Από το 2015 στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα δραστηριοποιείται με επιτυχία η εταιρεία αεροπορικών υπηρεσιών Hellenic Aerospace Hub που με το καινοτόμο για την περιοχή εκπαιδευτικό πρόγραμμα  “Patras Aviation Traininig Programs” παρέχει την δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής και δη στους νέους να έχουν πρόσβαση στην αεροπορική γνώση και να αποκτήσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που θα τους δώσουν την δυνατότητα να εργαστούν σαν Μηχανικοί/Ηλεκτρονικοί Αεροσκαφών.

 

logo

HELLENIC AEROSPACE HUB in cooperation with the international renowned educational organizations

Η δραστηριότητα αυτή είναι καινοτόμος, καθώς για πρώτη φορά έχουμε μόνιμη εγκατάσταση και υποστήριξη πιστοποιημένης αεροπορικής εκπαίδευσης στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η οποία διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες φοιτητικές κοινότητες της Ευρώπης και δύο αεροδρόμια στα περίχωρά της.

Η Αποστολή μας

  • Nα ικανοποιήσει την αυξανόμενη προσφορά θέσεων εργασίας στον τομέα της συντήρησης αεροσκαφών (περισσότεροι από 130.000 νέοι τεχνικοί σε όλη την Ευρώπη)
  • Nα προσφέρει σε όλους τους νέους, και όχι μόνο σε αυτούς, την ευκαιρία να γίνουν εξειδικευμένοι τεχνικοί αεροναυπηγικής και να απασχοληθούν άμεσα μέσω των συνεργασιών μας.

Οι Αξίες μας

  • Καινοτομία: Αφοσίωση στις αιχμές της αεροπορικής τεχνολογίας και των μηχανολογικών εξελίξεων.
  • Ανάπτυξη Καριέρας: Η Ακαδημία μας βοηθά τους αποφοίτους να εξασφαλίσουν άμεσα επαγγελματική αποκατάσταση.
  • Συνεχής Εξέλιξη: Η ακαδημία μας παρέχει μαθήματα και παρουσιάσεις με τις νέες αλλαγές τις τεχνολογίας πάντα με σκοπό την διά βίου μάθηση στην μηχανική αεροσκαφών.

Γνωρίστε την ομάδας μας

Όλοι οι καθηγητές της HELLENIC AEROSPACE είναι άριστα καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους.

Στέφανος Καραβίδας

Founder, Commercial Pilot, Flight Instructor (FI, FII, IRI, SFI), Hellenic Air Force Major (rtd)

Αργύρης Βλάντης

Project & Trainining Manager. Patras (West Greece) Aviation Training

Νικόδημος Κακοσαίος

EASA Part 66 B2 Instructor, Commercial Pilot

Hellenic Aerospace Hub IKE - Ισολογισμός:

Scroll to Top