Εκτύπωση

 

EXECUTIVE AIR SERVICES


H "Hellenic Aerospace Hub" με τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της,διακρίνεται για την παροχή υψηλού επιπέδου αεροπορικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του απαιτητικού σας προγράμματος. Προσωποποιημένες υπηρεσίες και εξειδικευμένες λύσεις θα καλύψουν με άνεση και ασφάλεια τις απαιτήσεις Αεροπορικού Τουρισμού, Αερομεταφοράς, Αεροταξί και Αεροδιακομιδής.AERIAL PHOTOGRAPHY


H "Hellenic Aerospace Hub" υλοποιεί στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013 πρόταση Εναέριας Επιτήρησης και Αεροφωτογράφησης - Τηλεπισκόπησης. Πρός τούτο επενδύει σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, σε συνεργασία με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς εμπορικούς και ερευνητικούς φορείς. Επιπλεόν υποστηρίζει έμπρακτα εκδόσεις χαρτών και αεροφωτογραφικού υλικού, τόσο αυτόνομα όσο και σε στρατηγική σύμπραξη με εξειδικευμένους Εκδοτικούς Οίκους.

 


PUBLIC BENEFIT FLYING


H "Hellenic Aerospace Hub" υποστηρίζει ενεργά τους "The Flying Librarians" την πρώτη Ελληνική Οργάνωση Κοινοφελών Αεροδιαστημικών Υπηρεσιών. Οι "The Flying Librarians" αποτελούν την πρώτη στο είδος τους Οργάνωση στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και τη δεύτερη στην Ευρώπη , μαζί με την Ιπτάμενη Ομάδα του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Εντάσσεται στην Ελληνική Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατέχοντας το μοναδικό μητρώο εθελοντικής ομάδας Πιλότων και Μηχανικών Αεροσκαφών. Διανέμει βιβλία Αεροδιαστημικής και Αεροπορικής Επιστήμης για νέους στην Ακριτική Ελλάδα, καθώς και υλικά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τις επιχειρήσεις διάσωσης στο Αιγαίο.Πρόσφατα παρουσιάστηκε - μαζί με άλλες Start Ups σε ειδική εκδήλωση του International Hellenic University - I.H.U.στη Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες www.theflyinglibrarians.com

 AIRPLANE SPARE PART DIRECTORY


H "Hellenic Aerospace Hub" συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους ανταλλακτικών αεροσκαφών γενικής αεροπορίας και αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με αξιόπιστα και πιστοποιημένα υλικά για το αεροσκάφος σας. Η εδραιωμένη της συνεργασία με την DAHER-SOCATA την ανέδειξαν σε πάροχο υλικών και μέσων για όλη την γκάμα των αεροσκαφών της εν λόγω Γαλλικής εταιρείας, εξασφαλίζοντάς την αποκλειστική πρόσβαση στην εφοδιαστική της αλυσίδα.